Szépség-Élet-Stílus

Esszencia

Esszencia

Webáruházak

2015. április 20. - KaticA

Amióta megszületett a Kisfiam, meglehetősen kevés időm és lehetőségem marad a klasszikus értelembe vett vásárolgatásra. Itt most ne az alapvető élelmiszer vásárlásra gondoljon senki, sokkal inkább az amolyan csajos shopingolásra. Ruhákat mondjuk alapból gyűlölök vásárolni: télen azért, mert túl sok gönctől kell megszabadulni a próbálgatáshoz, nyáron meg dög meleg van. De alapvetően türelmetlen természet vagyok és meglehetősen utálok várakozni is. A Glamour napok egyenesen kiborítóak voltak számomra, főképp a próbafülkék előtt kígyózó kilométer hosszú sorok miatt. Bevallom, eszem ágában sem volt csatlakozni a várakozó tömegekhez.

Mindezen okok miatt tehát az online vásárlás egy meglehetősen barátságos és kényelmes bevásárlási forma nálam. Legyen szó akár a havi nagy bevásárlásról, akár könyvekről, akár cipőről, kozmetikumokról... bármiről az égvilágon. Azonban sokan jogosan tartanak a különböző webáruházakban való vásárlástól. Ezúttal az általam kedvelt és megbízhatónak ítélt webáruházakat fogom felsorolni, ahonnan bárki kockázat nélkül rendelhet, mert tényleg rendkívül korrektek.

2015-04-22_10_55_20.jpg

(Fotó: Pinterest)

Nagyon szeretem a koreai kencéket! Ezeket az esetek nagy részében a Beautynetkorea.com-ról szoktam megrendelni. Maximálisan megbízhatóak, gyorsak és szállítási költség nélkül dolgoznak. Továbbá vevőbarátok, jó a kommunikációjuk és imádom, hogy minden alkalommal egy vagon termékmintát rejtenek a megrendelt termékek mellé a csomagba. Szerintem a BB krém.hu, ahonnan idehaza is elérhető egy csomó koreai cucc, egy kissé drága, ámbár ők is megbízhatóak és korábban többször is rendeltem tőlük, főképp mintákat. Innen utánvétellel is megrendelhetőek a kencék a külföldi webáruházakkal ellentétben. Ebben a kategóriában még nagyon szeretem a Wishtrend.com-ot, ahol igazán jó kis akciókba lehet belefutni, valamint a Jolse.com-ról is szívesen rendelek olykor.

Az iHerb.com a kedvec amerikai webáruházam. Fontos megemlíteni, hogy rengeteg terméket Magyarországon is lehet kapni, azonban az iHerb árai verhetetlenek. A szépségápolási cuccoktól kezdve a táplálékkiegészítőkön át, a kisállat ápolási szerekig szinte minden megtalálható itt. A termékek legnagyobb része bio, illetve bio összetevőkből áll. Azonban vigyázni kell, hogy rendelésnél ne lépjük túl a 30 dollárt, mivel ez esetben a rendelt cucc importnak számít és Áfát kell fizetni. Van egy kuponkód, amely bármekkora értékű vásárlásnál alkalmazható 5 dolláros, illetve 40 dollárt elérő 10 dolláros kedvezmény kuponkód: MHB207

Az ASOS.com-ról cipőket szoktam rendelni és eddig csak jó tapasztalataim vannak velük. Ha pedig valaki egy "kis" luxusra vágyik nagy ritkán, "a pénz nem számít" alapon, akkor megbízhatóság terén a NeimanMarcus abszolút verhetetlen. Viszont az egyébként is borsos árú cucc még drágább, mire ide érkezik Magyarországra. Így én egy évben egyszer-kétszer inkább elzarándokolok Parndorfba, ha valami különlegeset szeretnék.

Az itthoni webáruházak közül nagyon kedvelem a Parfümplaza.hu-t, akik maximálisan megbízhatóak, gyorsak, vevőbarát hozzáállással. A házhoz szállítás már egy parfümtől ingyenes náluk. Nekem az IParfümériával is jó tapasztalataim vannak, viszont náluk nincs ingyenes szállítás, még egy nagyobb összegű rendelés esetében sem. Ajándékot azonban lehet választani a rendelés mellé, ami általában valami jó kis illatminta. Az eMag.hu is nagyon gyors és korrekt, ráadásul ingyenes a szállítás. A Luxoryshop.com-mal kapcsolatban nincsenek igazán jó tapasztalataim. És itt főképp a vevőkkel való kommunikációra gondolok. Egyszer rendeltem tőlük, viszont... hogy is mondjam... egyrészt a versenytársakhoz képest sokkal döcögősebb a szállítás, illetve úgy értékeltem, meglehetősen foghegyről kommunikálnak a vásárlókkal ha valamilyen probléma merül fel, illetve eléggé hiányos a kommunikációja a cégnek. Szóval őket azt hiszem, mellőzni fogom a jövőben. A Paula's Choice kencéit viszont kedvelem és szívesen rendelek tőlük.

Az egészséges fincsiségeket az Egészségbolt.hu-ról szoktam megrendelni, ahol már 5000 forint feletti megrendelés esetén ingyenes a házhoz szállítás. Gyorsak, pontosak, gördülékeny a szállítás... én nagyon kedvelem Őket. A családom vitamin ellátását a HerbaLine webáruházból szoktam megrendelni. Nagyon bírom Őket, ugyanis rendkívül kedvesek és megbízhatóak, széles a termékkínálatuk, ráadásul alacsony a szállítási költség náluk. Ez utóbbi a Bionom.hu webáuházról nem mondható el. Ugyan Ők is abszolút kedvesek, megbízhatóak és gyorsak, ami miatt kedvelem a céget, viszont szerintem indokolatlanul magasak a szállítási költségek. A Multivitamin.hu szintén a kedvenc kategóriába tartozik nálam. Megbízhatóak és kedvesek, az ügyfélszolgálatuk pedig csillagos tízest érdemel a körültekintő informálásért.

Remélem, nem hagytam ki senkit sem. De ha netalán mégis, akkor folyt. köv. legközelebb. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kencevilag.blog.hu/api/trackback/id/tr787368556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása