Szépség-Élet-Stílus

Esszencia

Esszencia

Cocoon Manufaktúra

2016. július 03. - KaticA

photogrid_1461926094072.jpg

Hallottatok már a Cocoon Manufaktúráról? Nem? Akkor engedjétek meg, hogy bemutassam Nektek. Előre szólok, hogy nem fogok tudni elragadtatás nélkül beszélni róluk, mivel az egész értékrendjük rendkívül közel áll a szívemhez.

A Cocoon Manufaktúra szíve és lelke, egy fiatal pár. Ők maguk a tulajdonosok, dolgozók és működtetők is egyben. A krémekről alkotott elképzeléseket pedig egy természetgyógyász segítségével valósítják meg. Termékeik nem tartalmaznak mesterséges tartósítószereket, színezékeket, kőolajszármazékokat. Kizárólag a természet kínálta alapanyagokból dolgoznak.A termékek illatát 100%-os tisztaságú, esetenként bio illóolajok adják, de teljesen mindenmentes hipoallergén kencék is kerülnek ki kezeik közül. Az egyetlen állati eredetű összetevő, amellyel dolgoznak, az a méhviasz, de számos vegán kozmetikum is fellelhető náluk, melyek egyáltalán nem tartalmaznak semmiféle állati eredetű alapanyagot. A Cocoon Manufaktúra kozmetikumai kizárólag bio és fair trade alapanyagokból készülnek, illetve a termékek újrahasznosítható, környezetbarát csomagolásban kerülnek a vásárlók polcaira. Imádom a kis gusztusos üvegtégelyeket, amik többek között az isteni illatú testápolókat rejtik. Ami miatt különösen kedves a szívemnek ez a kis Manufaktúra, hogy nem tesztelnek állatokon. Kis túlzással mondhatom, hogy az általuk előállított kozmetikumokat akár meg is ehetnénk, sok bajunk akkor sem származna belőle. :)

Engedjétek meg, hogy bemutassam tőlük a két kedvenc testvajamat, amelyeknek tulajdonképpen csak az illata és az aromaterápiás hatása különböző. A bőröm nagy különbséget nem érzékel kettejük között, egyformán csodálatosak, hatékonyak.és állandó helyük van a fürdőszobámban (ha végre újra kaphatóak lesznek a webáruházban :) ).

photogrid_1467555493785.jpg

Történt velem úgy április közepe táján, hogy egyik pillanatról a másikra elfogott a vágy és levendula illatot kívántam. Igen, vannak ilyen agymenéseim, és ilyenkor bizony orvosolnom kell a problémát. Szóval ebből az indíttatásból kifolyólag csaptam le Cocoonék levendulás testvajára. Kibontván a szépséges kis tégelyt, azonnal megcsapta az orromat az isteni levendula illat. Olyan, mint amikor esténként meglocsolom a kertben a levendulabokrot. Friss és természetes. A testvaj állaga engem habkrémre emlékeztet. A tégelyben krémes, habos, azonban a meleg bőrrel érintkezvén, azonnal olajosan kenhetővé válik. Viszont ne ijedjen meg senki, nem hagy olajos, zsíros réteget maga után, rövid idő alatt beissza a bőr. Nagyon kellemes, kényelmes a használata. Én fürdés után, lefekvés előtt szoktam alkalmazni, elsősorban aromaterápiás céllal, mivel nyugtató, stresszoldó hatása is van, ezért segítségével pihentetőbb az alvás

A másik kedvencem, a Kubeba-Coconut-Hemp testvaj, amely egy hidratáló és bőrfeszesítő vegán testvaj őrségi kendermagolajjal, szűz kókuszolajjal és édes cubeba illóolajjal. A szűz kókuszolaj tartósan hidratáló és antibakteriális hatású, valamint visszaállítja a bőr optimális működését. Az őrségi kendermagolaj magas Omega-3 és 6 zsírsavtartalmú, amik enyhíthetik a krónikus allergia és gyulladások tüneteit, illetve ráncmegelőző és bőrfeszesítő hatása miatt is kedvelt. A cubeba illóolaj aromaterápiás hatása, hogy vidámsággal és optimizmussal tölt fel. Én mindebből annyit érzek, hogy egyrészt imádom az édeskés illatát, valamint azt hogy ha lefekvés előtt bekenekedem vele, akkor ébredés után sima, hidratált, élettel teli a bőröm.

Nézzetek szét náluk, mert holnap "zöld hétfő" lesz, amikor is minden 2000 forint feletti vásárlást ingyen szállítanak házhoz, és egyébként is mindig van valami jó kis akciójuk, valamint rendkívül tetszetős termékkínálatból válogathattok szépségetek és egészségetek megőrzése céljából.

A bejegyzés trackback címe:

https://kencevilag.blog.hu/api/trackback/id/tr438857098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása