Szépség-Élet-Stílus

Esszencia

Esszencia

Benton - "I think this is the beginning of a beautiful friendship."

1. rész - Csiga-méh esszencia

2015. február 25. - KaticA

Amióta a kisfiamnak kibújt a két alsó fogacskája, viszonylag nyugodtak az estéink. Noha változatlanul nem hajlandó a saját ágyában aludni, a szülői ágyban békés, nyugodt az álma. Nekem több szempontból is tetszetős ez az állapot: egyrészt nem kell éjszakánként zombi üzemmódban balettoznom a kiságy és a saját ágyunk között, másrészt pedig esténként jut egy kis időm magamra is (ha már a Párommal a magánéletünk mostanság egy hangyányit felejtős). A nyugodt estéknek köszönhetően a napokban lehetőségem nyílt kipróbálni egy számomra eddig kevéssé ismert koreai termékvonal két tagját.

A Benton márkát egy testvérpár alapította 2011-ben. Kereskedelmi modelljük teljes mértékben eltér a hagyományostól, ami számomra rendkívül szimpatikus, hogy nem költenek reklámokra. Lássuk be, nem veszélytelen ez a stratégia, mindenesetre termékeik jó híre szájról szájra terjedt, ami hamarosan meghozta számukra a várva várt sikert. A reklámokon megspórolt összegek miatt termékeik rendkívül kedvező áron elérhetőek.És ami számomra szintén fontos, hogy a kozmetikumok fejlesztéséért felelős alapító mindenképp
kerülni akarta a kemikáliák felhasználását, ezért alapvetően természetes alapanyagokkal dolgoznak.

Egyelőre csupán a tesztelés fázisában vagyok, de azt hiszem, ez egy csodás barátság kezdete. Kissé félve vágtam bele a projektbe tudván, hogy fő összetevők a csiganyálka és a méhméreg,

Csiga-méh esszencia:

foto_4_8.JPG

Első körben az 5 ml-es mintáját volt csupán merszem megrendelni, de úgy tűnik, félelmeim alaptalanok voltak. Lélekben fel voltam készülve arra, hogy lecsavarván a kupakot, valami fura szag csapja majd meg az orromat. Azonban mindenkit biztosíthatok arról, hogy teljesen színtelen, szagtalan gélről beszélünk. A minta csomagolása ugyan nem a legpraktikusabb, mivel először viszonylag nehezen lehet belőle kivarázsolni a kencét. Azonban nagyon kis mennyiség is elegendő belőle. Ígérete szerint kisimítja a durva bőrt, ellenállóvá teszi azt a stressz és a különböző környezeti ártalmakkal szemben, hidratál, egységesíti a bőrtónust is csökkenti az apróbb ráncokat. Esetemben már két használat után csökkentette a bőrszárazságot, bőröm sima, puha lett. Szóval imádom!!!! Ami még a különlegessége ennek a kis csodakencének, hogy míg a legtöbb kozmetikai termék összetevőlistájának első helyén a víz áll (az összes összetevő nagy hányadát ez adja), addig ez az esszencia 90% csiganyálka szűrleményt tartalmaz, valamint aloe vera dzsúzt, mérhmérget, EGF-et (Epidermal growth factor-Epidermális növekedési faktor), mely segíti a sejtmegújulást  és egyéb rengeteg természetes összetevőt. Viszont a jóságos készítők kihagyták belőle a parabéneket, az alkoholt, a szteroidokat, a parfümöt és mesterséges színezékeket. Tehát egészen biztos, hogy meg fogom rendelni a nagy kiszerelést is belőle.

Innenbenton-csiga-meh-esszencia

A bejegyzés trackback címe:

https://kencevilag.blog.hu/api/trackback/id/tr727215457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása