Szépség-Élet-Stílus

Esszencia

Esszencia

Nuxe - 24hr Moisturising Body Lotion

2015. június 04. - KaticA

Ez a bejegyzés kissé sokat váratott magára, amiért ezúton is elnézéseteket kérem. Az ok rendkívül prózai: sokáig nem jött szembe velem egyetlen olyan kencécske sem, ami okvetlenül említést érdemelt volna tőlem. Olyan igazi "hűha" élményem sajnos nem igazán volt mostanság egyik kozmetikumtól sem, a negatív tapasztalatokról pedig nem igazán szeretek beszélni, habár lassan érik egy írás tőlem a csalódásokról is.

Szóval a lényeg, hogy a minap végre összehozott a sors egy igazán említésre érdemes termékkel, a Nuxe új, 24 órás hidratálást ígérő testápolójával. Egy olyan testápolót kerestem, ami nem csupán kitűnően ápol, hanem virágos illatával gyengéden körülölel és varázslatos ám visszafogott, nyárias illatfelhőbe burkol. És végre rátaláltam.. pontosabban a Kedvesem talált rá az Aréna Pláza patikájában. :)

photogrid_1433410098102.jpg

 

Az élmény pedig... nem fogok kertelni, FENOMENÁLIS!!! Mennyei, varázslatos... egy illatorgia! Nem hivalkodó, nem tolakodó, mégis jelen van. Kissé púderes, kissé virágos... nagyon, NAGYON finom.

De, hogy a lényegről se feledkezzem meg, érdemes említésre méltatnom a hidratáló tulajdonságát is, amivel szintén maximálisan elégedett vagyok. Ez nálam tényleg nagy szó, mivel a bőröm meglehetősen kényes: nagyon fehér, nagyon vékony, érzékeny és hajlamos arra, hogy a szárazságtól foltokban hámlik. Ez a kis csoda kence azonban kitűnően kezeli a szárazságot. Ami pedig marad utána, az a hidratált, puha és finoman illatozó bőr. Bátran állíthatom, hogy eddig még egyetlen Nuxe termékben sem csalódtam. S bár az árfekvésük nem mindig baráti úgy érzem, érdemes volt beruháznom rájuk. Sőt... ennek örömére hamarosan érik egy próba a testápolóhoz illő tusfürdő gél számára is.

A bejegyzés trackback címe:

https://kencevilag.blog.hu/api/trackback/id/tr277517130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása