Szépség-Élet-Stílus

Esszencia

Esszencia

Paula's Choice - Resist 5%-os AHA otthoni hámlasztó

2015. március 19. - KaticA

Való igaz, hogy a napfény nem igazán a hámlasztóval kezelt bőr barátja, de... a manóba is, nem bírtam őszig várni és magamévá tettem egy Paul's Choice 5%-os AHA savas hámlasztót. Ennek pedig igen prózai oka van: a minták kipróbálása óta eltelt úgy két hét és a bőröm elkezdte hiányolni. A teszt elolvasható itt.

Amit nem tudok eléggé hangsúlyozni, az a fényvédelem. Alapból is rendkívül fontos, hiszen a korai bőröregedésért nagy részben a napsugárzás felel, hámlasztáskor azonban fokozottan ügyelni kell a fényvédelemre, mivel a hámlasztó cuccok fényérzékenyítenek. Én személy szerint egyébként is használok fényvédőt: ősztől tavaszig SPF30-asat, nyáron pedig SPF50-es erősségűt. Tehát nem kell majd hozzá szoktatnom magam ahhoz, hogy a nappali bőrápolási rutinom részét képezze.

sam_0891_1.JPG

Terveim szerint minden másnap alkalmazom majd ezt a kis 5%-os fincsiséget, s mivel nyárra fokozottan gondos odafigyelés mellett javallott a használata, így ez időtájt heti egy alkalomra redukálom majd.

Nekem sokkal inkább bejön, mint a sima bőrradírozás, szóval maximálisan jó szívvel ajánlom ezt a kencét mindenkinek, aki egyenletesebb, puhább bőrre vágyik. Mivel serkenti a kollagén termelődést, használata javasolt ráncmegelőzésre, valamint folthalványításra is. 100%-ban illat- és színezékmentes, ezért érzékeny bőrűek is magukra kenhetik, illetve tőlem külön csillagot kap az összes Paula's Choice termék azért, mert nincsenek állatokon tesztelve.

A bejegyzés trackback címe:

https://kencevilag.blog.hu/api/trackback/id/tr67277447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása