Szépség-Élet-Stílus

Esszencia

Esszencia

Tonymoly - Magic Food Banana Hand Milk

A finom kézápolás

2015. április 15. - KaticA

Szomorú tény, hogy a kéz bőrén sajnos nagyon hamar meglátszik a kor. Illetve ez az a terület, amely fokozottan hajlamos a kiszáradásra is. Ezen az sem segít, hogy naponta mosogatunk el otthon egy egész rend étkészletet, meg súroljuk kézzel a gyümölcsfoltot a gyerkőc ruhácskájából, meg portalanítunk és más egyéb fontos tevékenységet végzünk.

Én személy szerint hosszú évek óta keresem a tökéletes kézápolót. Ami megfelelően ápol, táplálja az olykor pikkelyesre száradt kézbőrömet, finom ám visszafogott illatot áraszt, nem hagy ragacsos utóérzetet maga után és elfogadható az INCI listája.

A Tonymoly Magic Food Banana kézápolójával egy szerencsés véletlen folytán találkoztam először, amikor is az első koreai rendelésem mellé kaptam néhány mintát ebből a fincsiségből. Már aznap este ki is próbáltam íziben. :) Az első gondolatom az volt, hogy "nyammmm!!!" Mivel banános krémtúró illata van. :) Egy álom! Az állaga elég sűrű, gazdag, kell neki egy kis idő, amíg felszívódik, de bevallom, még ez sem érdekelt, mivel egyrészt éjszakára használom, ahogyan a gyártók is javasolják, másrészt pedig olyan gyönyörűen rendbe tette a szanaszét száradt kezemet, hogy engem azonnal levett a lábamról. Ráadásul maradéktalanul felszívódik, nem ragad, nem képez valami idegesítő réteget a kézen.

A cuki külsővel engem nem igazán lehet befolyásolni, szóval a banán formájú csomagolást csupán mellékesen említem, ha valaki szereti az efféle bohókás megoldásokat.

41qho0wvbzl.jpg

Az INCI listája is abszolút elfogadható. Aktív összetevői a shea vaj, a banán kivonat és a tejprotein kivonat. Viszont nem tartalmaz alkoholt, parabéneket, ásványi olajokat, és triethanolaminet. A triethanolamine egy közepes kockázatú allergén és immunotoxikus anyag, amely irritálja a bőrt, a szemet és a légzőszerveket, állatkísérletekben pedig rákkeltő hatását is kimutatták. Szóval én igyekszem távol maradni mindentől, amiben ez a varázslatos nevű összetevő jelen van.

Ha valakinek felkeltette az érdeklődését ez a kis finomság, az általam kedvelt és rendkívül megbízható koreai webáruházban lecsaphat rá.

Itt:Tonymoly-Magic-Food-Banana-Hand-Milk

A bejegyzés trackback címe:

https://kencevilag.blog.hu/api/trackback/id/tr87367524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geluska 2015.04.15. 11:24:39

szuper jó lehet ez a finomság :) Nagyon hajlok afelé, hogy megrendeljem pláne, hogy a csomagolása is nagyon cuki :)

KaticA 2015.04.15. 11:44:43

Tényleg zseniális! A hatása, az illata... a csomagolás már csak hab a tortán. :)
süti beállítások módosítása