Szépség-Élet-Stílus

Esszencia

Esszencia

Nuxe Huile Prodigeuse OR

2015. május 15. - KaticA

photogrid_1431596973655.jpg

Habár az időjárás nem ezt mutatja, lassan de biztosan végre közeleg a nyár. Egyelőre örömmel állok elébe, még akkor is, ha már előre látom, hogy maximum augusztus elejétől a hátam közepére sem kívánom majd a harminc fokot árnyékban. Bizonyára nem vagyok egyedül vele, de amint húsz fok környékére kúszik a hőmérő higanyszála, azonnal a nyarat idéző termékek és illatok felé nyúlok. Ha behunyom a szemem, máris látom magam Aphroditéként kilépni a hűs habokból, bronzbarna bőrrel, amint körülleng a mennyei kókusz és vanília illat...

photogrid_1431596819146.jpg

Ez persze csupán álom, mert egyrészt hófehér a bőröm, melynek makulátlanságát igyekszem mindenáron megőrizni, másrészt pedig egyébként is gyűlölök napozni. Unalmas, felesleges, káros, közben felzabálnak a legyek és egyéb undok kis jószágok... :)

A lényeg, hogy a hozzám hasonló hófehérkéknek is jár az a ragyogás, ami a bronzbőrű istennőknek. Egy olyan kence, ami azon felül, hogy ápolja a vékony és érzékeny bőrt, finom, nyárias illatot kölcsönöz és diszkréten ragyogóvá varázsolja a bőrünket.

photogrid_1431596785448.jpg

Ilyen kence márpedig létezik. A Nuxe Huile Prodigeuse OR, egy többfunkciós száraz olaj, amely ragyogó aranyszemcséivel visszafogott ragyogással vonja be még a legtejfehérebb bőröcskét is. Isteni, púderes illattal lengi körül viselőjét és arcra, testre, valamint hajra is egyaránt használható, mert értékes tápláló és bőrpuhító hatásokkal rendelkezik. Én ugyan az arcomra nem merném rákenni, ugyanis a parfüm igencsak előkelő helyet foglal el az INCI listán, azonban előszeretettel kenem a karomra, a vállamra, a dekoltázsomra, a lábszáramra, illetve a hajvégeimre is alkalomadtán.

Az egyetlen gyenge pontja csupán az adagolójában rejlik. Én jobban értékelném a pumpás kiszerelést, mivel egyszerűbb volna a bőrre juttatni, de ez az apróság igazán nem von le sokat az értékéből.
photogrid_1431629936849.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kencevilag.blog.hu/api/trackback/id/tr147457204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása