Szépség-Élet-Stílus

Esszencia

Esszencia

Bőrápolási rutin 2. lépés - Szérumok minden esetre

2015. május 04. - KaticA

unnamed_8.jpg

Ami az arcápolást illeti, bizonyos dolgokat szinte mániákusan fontosnak tartok. Ilyen például az arctisztítás, a fényvédő valamint a szérumok használata. Zseniálisnak tartom, hogy szinte minden naphoz illeszthető valamilyen szérum, attól függően, hogy épp mire van szüksége a bőrünknek. Minden eshetőségre van egy tuti megoldás. A kínálat valami elképesztő, ráadásul a termékek ára gyakran igencsak borsos Mindezek fényében érdemes körültekintőnek lenni, mielőtt vásárlásra adnánk a fejünket, s az összetevők fontosságát sem lehet elégszer hangoztatni. Mindazonáltal a bőrápolás egy nagyon is fontos és jó befektetés, ami sokszorosan megtérül.

Íme tehát néhány általam kipróbált és kedvelt szérum, minden eshetőségre:

- C-vitaminos, élénkítő, feszesítő - Mad Hippie Vitamin C Serum

Egy korábbi bejegyzésemben már említettem ezt a remek, antioxidánsokat és 10% C-vitamint tartalmazó kis szérumot. Élénkíti, feszesíti az arcbőrt, valamint küzd a nap által okozott elszíneződések ellen. Illata rendkívül visszafogott, szinte alig érezhető, összetevői csodásak, az üvegcséje praktikus pipettával van felszerelve, az ára pedig meglepően baráti. Szerintem érdemes kipróbálni. Itt olvashattok a rendeléssel kapcsolatban néhány hasznos és nagyon is fontos tippet!

- Feszesítés és azonnali nedvesség a bőrnek - Mizon Hyaluronic Acid 100

Bizonyára sokan tudjátok, hogy odáig vagyok a koreai kencékért. Méghozzá azért, mert kiemelkedően jó kozmetikumokat gyártanak, forgalmaznak, meglepően baráti áron.. Érdemes tehát körülnézni kis barátainknál. :) Ha bőrömnek azonnali nedvességpótlásra van szüksége, csakis ezért a kis koreai szérumért nyúlok. Kiemelten magas hialuronsav tartalommal pótolja a bőr nedvességtartalmát, segít megtartani a bőr rugalmasságát és ígérete szerint támogatja a szöveti regenerációt. Mindenkinek ajánlom, aki vízhiánnyal küzd, de kitűnően hidratálja a kombinált és zsíros bőrt is. Mindenféle ragacsos réteg és zsírosítás nélkül táplál, a bőr pedig maradéktalanul magába szippantja. Illatmentes, korrekt az INCI listája és az ára is maximálisan baráti.

- Bőrkiegyenlítés, hidratálás 80% csiganyálka kivonattalMizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Ritkán mondok ilyet, de ez a szérum egy csoda!!! Annyira fantasztikusan hidratálja a kombinált, vízhiányos arcbőröm szárazabb részeit, hogy gyakran már hidratálókrémet sem kenek fölé. Elképesztő! Ezt nálam eddig még nem sok kencének sikerült elérnie. Mondjuk az INCI listájában találok apróbb kivetnivalót, de amelyik szer ennyire hatékony, annak hajlandó vagyok elnézni ennyit.

- Mélyhidratálás, ránctalanítás (inkább megelőzés), bőrfeszesítés - Paese Hyaluron Serum

Ha szeretnél egy kellemes kis szérumot igazán baráti áron és valóban szép összetevőkkel illetve rövid INCI listával, akkor ne keress tovább, mert megtaláltad. A bőrre felkenve villámgyorsan felszívódik, nem hagy kellemetlen réteget maga után és remek kiegészítője a bőrápolási rutinnak. Egy jó hidratálókrémmel igen hatékony kis szérum ez. Ár-érték arányban szerintem szuper!

- Ragyogás és feszesség - Omorovicza Blue Diamond Concentrate

Egyelőre csupán egy mintát volt lehetőségem egy héten keresztül kipróbálni, így hosszútávú tapasztalatokról nem tudok beszámolni, azonban nagyon is jó tapasztalataim vannak ezzel a kis szérummal. A kék gyémánt esszencia -állítólag- gyémántot (is) tartalmaz és ígérete szerint a fakó arcbőrt ragyogóvá varázsolja, bőrünk megújul és feszessé válik. Én annyit tapasztaltam, hogy egy kevéssé pihentető éjszaka után is csodásan sima és kipihentnek tűnő arc nézett vissza rám a tükörből. 1-2 csepp is elég ebből a víznél kicsit sűrűbb szérumból, de ez a kevés is nagyszerűen hidratál. Remekül beszívódik és nem hagy ragacsos utóérzetet maga után. Nem mondom, hogy "wow" érzésem volt, de talán rendszeres használattal talán még ez is bekövetkezhet. Mindenesetre jövök majd még élménybeszámolni, ha sikerül hosszabb távú tapasztalatokat begyűjtenem vele.

2015-04-28_15_25_01.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kencevilag.blog.hu/api/trackback/id/tr657403942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása